Evropska obrambna agencija – EDA

EDA B2B platforma za industrijo

Evropska obrambna agencija (EDA) je uvedla novo spletno orodje za industrijo B2B platforma. Nova „B2B platforma“ je zdaj na voljo na spletnih straneh Agencije EDA, s katero, kot odziv na povečano potrebo po povezovanju zaradi izvajanja novih pobud EU v korist obrambne industrije, želi olajšati ustvarjanje čezmejnih partnerstev.

Spletno orodje je v skladno z nalogami EDA za krepitev industrijske in tehnološke osnove obrambnega sektorja ter s politiko EDA za sodelovanje industrije. “B2B platforma” je odprta za registracijo samo subjektom z raziskavami in tehnologijo (R&T) in / ali industrijskimi zmogljivostmi v državah članicah EU brez kakršnih koli omejitev glede pravic intelektualne lastnine, varnosti oskrbe, varnosti informacij ali nadzora izvoza, ki izhajajo iz subjekti zunaj držav članic EU.

“B2B Platforma” je vstopna platforma, na kateri lahko vsa podjetja, ki se registrirajo, pošljejo prošnje in predloge partnerjem in odgovarjajo na njihove zahteve. Ker se predvideva, da je iskanje partnerjev komercialno občutljivo, lahko zahtevo objavijo anonimno. EDA ne posega v izmenjave informacij med registriranimi subjekti.

Zainteresirane firme lahko orodje same raziskujejo z registracijo in dostopom do “B2B Platforme” na https://b2bplatform.eda.europa.eu/ (prek Chroma, Safarija, Edgea, Firefoxa). Platforma je dostopna tudi na portalu Informacije o industriji na spletni strani EDA. Orodje je zasnovano tako, da je uporabniku prijazno in da ustreza tudi posebnim potrebam malih in srednjih podjetij (SME). Postopek registracije, objavljanja zahtev za partnerje ali odgovorov na te zahteve traja le nekaj minut.

EDA bo posodabljala in nadgradila svojo “B2B platformo” ter vključila dodatne funkcije na podlagi povratnih informacij, ki jih bo sprejela od svojih uporabnikov.


PRIPETE DATOTEKE:

Factsheet EDA B2B Platform 349,25 KB

Komentarji za to objavo so zaprti.