Instrumentation Technologies

Razvoj visoko zmogljivih in strankam prilagojenih instrumentov za zajem in obdelavo hitrih signalov

Visokotehnološko podjetje Instrumentation Technologies je svojo pot začelo leta 1998 na področju pospeševalnikov delcev, kjer je danes svetovno znano in s svojo široko ponudbo zmogljivih merilnih naprav vodilno podjetje.

Z uporabo znanja, ki ga je ekipa strokovnjakov pridobila na področju pospeševalnikov delcev, podjetje danes ponuja visokozmogljive in strankam prilagojene instrumente za zajem in obdelavo hitrih signalov. Njihove rešitve so uporabljene v tehnološko zahtevnih področjih, kot so IoT, pametna mesta, telekomunikacije, avtomobilska, vesoljska, energetska in obrambna industrija. Instrumentation Technologies ponuja kompleksno strojno opremo, programirljiva polja vrat (FPGA), oblikovanje vgrajenih programskih sistemov, hitro prototipiranje, razvoj izdelkov in podporo pri certifikaciji EMC.
Ponosni so na sodelovanje s partnerji, kot so JPL, Alstom, HighVolt, Danfoss, Itron, Rimac, BMW, Desy, CERN, univerzi v Berkeleyju in Stanfordu ter mnogo drugih.

Edinstvena prodajna ponudba na področju  obrambne industrije – USP

Namenske naprave za zajem in obdelavo hitrih signalov … na primer: RF signali, pretvorba in vzporedna obdelava podatkov v FPGA-ju in komunikacije.

Primer uporabe: obdelave podatkov iz radarskih sistemov, kamer za lociranje vozil in vojakov, zvočni signali iz akustičnih sistemov.

Sposobnost miniatuarizacije naprave na velikost naprave, ki jo lahko vojak nosi s sabo, kar je lahko primerno za uporabo v kombinaciji s pametnimi oblekami (opremljene z raznimi senzorji).