Skupinska predstavitev slovenskih podjetij na sejmu »IDEF 15« v Turčiji

12. mednarodni sejmu  »IDEF 2015«, International Defence Industry Fair, največji bienalni sejem obrambne industrije, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite je tudi letos potekal v Istanbulu od 5. do 8. maja, pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega Ministrstva za obrambo.

Namen obeh sestankov je bil vzpostavitev stikov med Grozdom obrambne industrije Slovenije (GOIS) in DIAH,

Letos je na sejmu razstavljalo 781 razstavljavcev iz 54 držav, zabeležili so 59.715 obiskovalcev in  656 članov medijev iz 27 držav.

Slovensko obrambno industrijo so zastopali, direktor Grozda obrambne industrije Slovenije, mag. Jože Renar, mag. Benjamin Sevšek, MORS in predstavniki podjetij: Arex d.o.o., Le-Tehnika d.o.o., Em.Tronic d.o.o., Dat-Con d.o.o.

Prisotnost predstavnikov slovenske obrambne industrije je tudi tokrat prispevala k dinamiki sejma z veliko energije in z vizijo za naprej v zvezi s sledenjem tehnološkemu napredku, razpoznavanju priložnosti mednarodnega sodelovanja glede nabav, kot tudi v zvezi z ustvarjanjem priložnosti za vzajemno spoznavanje in poslovne pogovore.

Nekaj sejemskih utrinkov:

Komentarji za to objavo so zaprti.