O nas

Grozd obrambne industrije Slovenije, g.i.z. (GIZ-GOIS) je samostojno in neodvisno gospodarsko interesno združenje članov, ponudnikov proizvodov in storitev na področju obrambe, zaščite in varnosti s 14-letno tradicijo delovanja.  GOIS deluje kot neprofitna organizacija, ki predstavlja glavno organizacijsko in informacijsko povezovalno točko med slovensko industrijo, znanstveno-raziskovalnimi organizacijami in državo.

Glavne aktivnosti GIZ-GOIS vključujejo sodelovanje z državnimi organi na področju obrambe, zaščite in varnosti, skrb za nadaljnji razvoj slovenske obrambne industrije, informiranje, povezovanje, mreženje in promocija združenja doma in v tujini. Ker je GOIS vključen tudi v mednarodne povezave, za svoje člane opravlja naloge poslovnega razvoja trgov, mreženja, organizira sejme in kreira poslovne priložnosti.

S spodbujanjem aktivnega vključevanja članov v različne nacionalne in mednarodne obrambne programe, aktivnim mreženjem in podajanjem predlogov, predstavljamo ključno platformo slovenske obrambne industrije in krepimo razvoj slovenskega obrambnega področja z rešitvami za civilno in obrambno rabo.

Grozd obrambne industrije Slovenije, g.i.z.
(GIZ-GOIS)

Dimičeva 13
1000 Ljubljana

Tajništvo:
01 5898 164
info@giz-gois.si