Izhodna gospodarska delegacija v ZDA — 16.–22. 4. 2023

SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Veleposlaništvo RS Washingtonu vabijo predstavnike slovenskih podjetij s področja vesoljske in obrambne industrije k udeležbi v gospodarski delegaciji v Colorado Springs in Denver, ZDA, med 16. in 22. aprilom 2023.

Konferenca »Space Symposium« združuje deležnike s celega sveta, ki delujejo na področju vesolja in daje vpogled v prihodnost. Slovenska podjetja bodo v okviru konference imela možnost predstavitve na skupinski stojnici v velikosti 16 m2 ter tako odlično priložnost za mreženje, izmenjavo dobrih praks in navezovanje novih poslovnih kontaktov neposredno z udeleženci simpozija.

SPIRIT Slovenija krije stroške stojnice in kotizacijo za enega udeleženca iz podjetja ter avtobusni prevoz po Denverju (21. 4. 2023). Stroške (350 USD) udeležbe morebitnega drugega ali tretjega udeleženca iz istega podjetja krijejo podjetja sama neposredno pri organizatorju. Možnost koriščenja vavčerja SPS in sofinanciranja 60% stroškov za udeležbo (letalske vozovnice itd.).

VEČ INFORMACIJ O KONFERENCI IN PRIJAVNICA

 

Komentarji za to objavo so zaprti.